Tänään päästiinkin sitten jo tositoimiin, mutta ainoastaan yhdet treenit. Delux-bussi tuli hakemaan kämpän pihasta ja ajoi meidät Kogasin (jos kaikki ei tiedä niin kyseessa on korean kansallinen kaasuyhtiö) toimistotalolle, jossa alakerrassa sijaitsee joukkueen sali n. 200neliön dojo ja vieressä punttis. Suihkutiloissa on saunat ja pari uima-allasta. Treenit veti tänään Juhani, koska valkku oli hakemassa Parkkia kentältä. Ensin pelailtiin jalkapalloa tunnin verran ja sitten vedeltiin lätkää toinen mokoma. Sopivan kevyt treeni näin alkajaisiksi, mutta lupasivat että vauhtia tulee lisää kun valkku saapuu paikalle. Treenin jälkeen bussilla takas kämpille ja sitten läheiseen ravinteliin safkalle. Muu jengi lähti taas ruuan jälkeen yhden treenikaverin isän hautajaisiin, jotka kestää kuulemma kolme päivää. Huomisista treeneistä ei ollut vielä tietoa kun on vapun päivä ja konttori on kiinni, mutta homma selvinnee aamulla.

Eilen illalla käytiin vähän ajelemassa metrolla, reilun tunnin ottaa tästä keskustaan. Eipä mitään hirveen ihmeellistä nähty, tosin ei kovin paljon kierreltykkään. Petteriä ei nähty, mutta puhelinyhteys saatiin. Ilmeisesti meidän puhelinkortti toimii vaan ulkomaanpuheluissa ja piti soittaa kolikoilla paikalliseen numeroon.

Muita havaintoja: Ruoka on ihan hyvää ja puikoilla syödessä ei tule ahdettu itseään ihan ähkyyn. Eilen oli metrossa joka toisella vaelluskengät ja joku sellanen vaellussauva mukana, ilmeisesti paikalliset tykkää käydä viikonloppusin tuolla mäillä kiipeilemässä. Terveydentila on ollut toistaseksi ok, pientä löysää lopetusta lukuunottamatta.

Kuten ääkkösistä varmaan joku nokkelampi huomasikin niin ollaan saatu viritettyä netti toimimaan omalta koneelta. Perinteisesti varastetaan v-lania jostain naapurista. Kämpässäkin on oma netti mutta DI Heino ei ole saanut sitä vielä konfittua toiminaan mun koneessa.