Eilen jäi illalla blogi päivittämättä, kun juuri kun olin aloittamassa kirjoittamaan kantautui korviini huhua, että ihan lähellä portin ulkopuolella olisi kaljakuppila, joten juoru piti lähteä tarkastamaan. Kisakylähän on siis alkoholivapaata aluetta eli täällä ei myydä eikä tänne saisi tuoda alkoholia, eikä siinä mitään. Yleisurheilijavalmentajat olivat kuitenkin käyneet pienellä tiedustelureissulla ja löytäneet aivan tosta kulman takaa pienen baarin josta sai paikallista olutta sopuhintaan. Käytiin kaksi kaljaa siinä juomassa samalla kun pyykit olivat pesussa.

Eilen aamulla herättiin varhain ja lähdettiin Temen kanssa aamulenkille, josta juostiin suoraan sulkapallopeliä katsomaan. Väisäsen siskokset voittivat molemmat omat 1. ottelunsa, iltapäivällä tytöt kuitenkin tippuivat molemmat yksilökisan toisella kierroksella. Sulkiksen jälkeen käytiin syömässä ja suihkussa, jonka jälkeen suunnattiin kohti viikonloppumarkettia. Jumalattoman kokonen kompleksi täynnä vaikka mitä roinaa vaatteista koruihin ja huonekaluihin. Shoppailu oli jokseenkin hikistä hommaa, ulkona oli lämmintä varmaan 40 astetta ja marketin kujat aivan täynnä ihmisiä. Hetken siinä pyörittyämme lähdettiin Chivan johdolla monoraililla Siamille eli keskustaan. Käytiin vähän MBK:lla pyörimässä, jonka jälkeen suntasimme taksilla takaisi kisakylään. 40km taksimatka maksoi tietulleineen n. 7€, aika kohtuullista.

Illalla käytiin vielä katsastamassa naisten 200m 2. alkuerät, josta Sari Keskitalo meni kirkaasti jatkoon. Stadionilta jatkoimme vielä katsomaan tyttöjen sulkapallon nelinpeliä, jonka Suomen tytöt hoitivat hienosti 2-0. Tarkoitus oli käydä thaihieronnassa, sellaisessa perinteisessä, mutta se jäi vielä eiliseltä, joten katsotaan jos tänään ehtisi.