ovat ilmeisesti tapana täällä päin. Treenikaverit tulivat tänään taas aamulla kaverin isän "hautajaisista", jossa ovat nyt olleet jo kolme iltaa ja yötä. Jätkistä ei ollut treenaajiksi ilman yöunia, joten treenattiin tänään Teemun kanssan kahdestaan Mr. Parkin opastuksella. Treeni oli suht basic tekniikkaa lätkään, jossa Park opasti tekniikkaa vierestä. Hyviä neuvoja saatiin molemmat, vaikkakin treeni olikin tänään enemmän raskassarjalaiselle suunnattua. Treenin jälkeen käytiin syömässä sikagrilli, kuten  Park asian ilmaisi.  Mestarin puhe on  jännä sekoitus suomea ja  englantia sekä jotain siltä väliltä, mutta kaikki saavat asiansa sanottua tulevat ymmäretyksi, se kai on tärkeintä.

Vappuaatto meni lepposasti kämpillä surffaillessa ja Pasilaa kytätessä. Simat ja munkit jäivät tällä kertaa uupumaan, mutta väliäkös tolla. Tänään oli yleinen vapaapäivä Koreassakin ja Kogasin toimistollakin oli melko hiljaista. Kaupat ja ravintelolat tuntuvat olevan täällä aina auki tai ainakaan kertaakaan ei olla oltu niin myöhään liikkeellä, että lähimarketissa olisi ollut ovet säpissä.

Hintataso on täällä melkein suomen luokkaa, ainakin kaupoissa. Ravintolassa ruoka on jonkun verran halvempaa, tosin hirveesti ei olla saatu ruokia itse maksella , treenikaverit ovat maksaneet meidän ruuat firman piikkiin. Korealaiset ovat yleiseti tosi vieraanvaraista sakkia. Vaikkei täällä nurkilla ole muita länkkäreitä näkynyt niin tuntuu, ettei täällä mitenkään erityisemmin tuijotella valkonaamoja, mitä nyt koulupojat jotain Hellouta huutelevat. 

Täältä tähän