Pikkasen on ollut taukoa blokittamisesta, mutta yritetään nyt jaksaa reissun loppuun asti kirjotella kun ollaan alotettukin.

Perjantaina oli tosiaa meikäläisen matsi ja  valitettavasti vaan yksi sellainen. Vastassa oli Korean Myeong Seob Song, Kogasin miehiä. Ei mitenkään erikoisesti jännittänyt ennen matsia vaikka tiesin, että vastassa on kova kaveri. Matsi meni omasta ja valmentajan mielestä ihan hyvin, ekassa erässä menetin yhden pisteen, jonka jälkeen loput tilanteet menivät tasan 1-1, viimeisessä erässä napsahti vielä yksi varoitus, joka vähensi minulta pisteen ja lopputulos oli 4-2. Tietysti harmittaa, että taas jäi arvokisat ensimmäiselle kierrokselle, mutta toisaalta suoritukseen ei voi olla hirveän pettynyt. Oli kuitenkin mukava huomata, ettei se maailman kärki olen sen kauempana, hiukan lisää treeniä niin eiköhän se Korea ensi kerralla kaadu.
Perjantain loppupäivä meni sitten matseja kuvaillessa ja tarkkaillessa.

Lauantai ja Tämä päivä on mennyt suunilleen samalla kaavalla: aamulla kisapaikalle ihmettelemään ja iltapäivällä pois. Finaalit tulee tosiaan kiinan telkkarista, joten niitä ollaan seurailtu täältä hotellilta käsin. Finaaleiden jälkeen pidetään aina palveri tuolla Jefejen huoneessa, jossa käydään läpi päivän tapahtumat ja seuraavan päivän ohjelma.

Pari sanaa itse Kiinasta. Kisahotelli on oikein mukava ja täältä kulkee bussit kisapaikalle, jossa matkalla poliisit pysäyttelee muuta liikennettä meidän bussin tieltä. Hintataso tuolla kaupungissa on melko olematonta, eilen vedettin jotkut pikaruuat 75senttiä per annos. Hotellialueella on ravintoloita ja pari kauppaa, mutta ne ovat luonnollisesti vähän hintavampia, mutta kuitenkin alle puolet suomen hinnoista.
Tänään oli ensimmäinen pilvinen päivä, muuten on aurinko porottanut huolella ja eilen ei varmaan ollut 30 astetta kaukana. Kisamaskotti ollaan ehditty nimetä hirveksi jolla on lohi takapuolessa, joku taisi kertoa, että se kuvaa vauvalohikäärmettä. Koitetaan saada elukka kuvaan.

Teemu kisailee huomenna ja tiistaina onkin viimeinen kisapäivä. Keskiviikkona muu kööri lähtee Suomeen ja me Teemun kanssa vaihdetaan johonkin hostelliin asumaan loppuviikoksi ja sännätään toreille tinkaamaan kravaatteja.