No niin, terveisiä täältä kuuman kosteasta Bangkokista. Ilma on tosiaan aikasta lämmin ja kostea, lämpöä varmaan jotain 30 hujakoilla ja kosteus just karvan alle sata.

Lentokentällä jaettiin joukkuasut, johon kuuluu kaks paitaa, sortsit ja kalastajahattu. Lento oli tunnin verran myöhässä, joten saavuimme Bangkokiin yhdentoista aikaan aamupäivällä 10 tunnin lennon jälkeen. Kentällä oli vastassa joukkueen johtoa ja läjä paikallisia opiskelijoita, joita on rekrtytty kisoihin vapaaehtoisiksi. Meikäläisellä on oikein oma attasia, joka pitää huolen että homma pelittää.

Kahden aikaan saatiin huoneet täältä kampukselta, joka on n. 40km Bangkokin keskustasta. Kämpät on opiskelijapokseja, jossa on kaksi makuukammaria ja olohuone, jossa siinäkin on sänky, koska osallistujia oli enemmän kun oli alunperin arvioitu. Jaan kämpän neljän miekkailijan kanssa ja tietysti jouduin siihen olohuonepaikalle. Eipä siinä muuta vikaa ole kun, ettei olohuoneessa ole ilmastointia, mutta tippuupa ainakin paino.

Iltapäivällä lähdin yleisurheilijoiden kanssa urheilukentälle vähän hölköttelemään ja venyttelemään, tuli siinä pari kevyttä vetoakin juostua, mutta vielä ei tullut skapaa Johanna Mannisen tai Hanna Korellin kanssa ja hyvä niin.

Huomenna lähden heti yhdeksältä aamulla Puolan joukkueen kanssa  treenaamaan, joten nyt pitää suunnata kohti sänkyä. Yritän huomenna ehti kirjailla vähän enemmän kisakylästä ja muusta yleisestä härdellistä.