Suomen naisten viestijokkue otti komeasti kultaa 4x100m pikaviestissä. Joukkueessa juoksi, Johanna Manninen, Heidi Hannula, Ilona Ranta ja Sari Keskitalo, maailman nopeimmat opiskelevat naiset.
Miestin koripallojoukkue voitti päivän ottelussa Kiinan Taipein ja etenivät jatkoon, joten Suomalaisittain oikein hyvä päivä.

Taekwondokisatkin pyörähtivät tänään käytiin ja mikä ihmeellistä täysin ajallaan klo. 09.00.
Tänään käytiin miesten ja naisten kaksi raskainta sarjaa. Miesten alle 84kg sarjan voitti Iranin Karami tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä ja kaikki muut sarjat vei yllättäen Korea. Teemu kuvasi tunnollisesti meilkein kaikki raskaansarjan matsit, on sitten taas videoita pimeitä syysiltoja varten.

Arvontalistatkin saatiin käteen pällisteltäviksi. Mun 1. kierroksen vastus tulee Kiinasta, 2. kierroksella olisi sitten Armenia ja 3. kierroksella todennäköisesti  Irani.  Sarjassa on yhteensä 38 ottelijaa ja aloitan alkukierroksilta, joten 4 matsia pitäisi voittaa, ennen kun ollaan mitalin syrjässä kiinni. Lauantaina on tosiaan kisapäivä ja mulla sen päivän ensimmäinen ottelu. Huomenna on punnitus kolmen aikaan, jonka jälkeen pääsee nauttimaan  ruokalan hyvistä ruuista todenteolla.

Eilen oli tosiaa myös ne avajaiset, johon lähdettiin meilkein koko joukkuen voimin, ainoastaan tämän päivän urheilijat eivät olleet mukana. Itse avajaiset olivat ihan hienot, oli ilotulitusta ja soihdun kantoa. Miinuksena oli kolmen tunnin odottelu ennen avaisia viereisessä lentishallissa, jossa paikalliset rap-artistit yrittivät viihdyttää urheilijoida. Kun poistuttiin stadikalta, syntyi pieni härdelli kun kelta- ja vihreäpaitaiset koululaiset alkoivat tappelemaan keskenään. Mitään vakavampaa ei saattunut, mutta pienimuotoinen paniikki kuitenkin syntyi hallin käytävällä kun jengi alkoi ryntäillä ympäriinsä ja poliisi yritti taltuttaa muutamia riehujia.

Ps. Thaimaalaisilla poliiseilla on hämmästyttävää yhdennäköisyyttä S.Pajulammen kanssa, kuvamateriaali luvassa myöhemmin