Maanantaina saatiin vedellä vielä viimeiset treenit Kogasin salilla. Aamu alkoi jo perinteeksi muodostuneella jalkapallolla, jonka jälkeen potkittiin hetki pistareita. Toiset treenit aloitetteittiin myös pallopelillä, jonka Teemu sai kuitenkin luistaa. Täällä ei tosiaan harrasteta mitään kaikkipelaa meininkiä, vaan 3 vs. 3 peliä ja ne ketkä ei pelaa istuskelee tuoleilla tai menevät punttiksen puolelle lämmittelemään, vierainna ollaan kuitenkin saatu pelata kaikki pelit jos on haluttanut. Itse treeni oli suhteellisen rankkaa vedätystä lätkään.

Viimeisten treenien jälkeen tulimme kämpille päivälliselle, jonka yhteydessä pidemme Temen kanssa pienen kiitospuheen, tai oikeestaan Teme piti ja minä komppasin vieressä. Läksiäislahjaksi annettiin pojille salmiakkikossua ja suomipinssejä, mummolle annettiin 100 dollaria mieheen (Meitä oli opastettu tekämään näin). Ajattelelimme vielä pistää pojille suomipaidat tulemaan postissa kun päästään kotimaahan.

Rahaa ollaan juuri saatu kulumaan 200€ mieheen (sis. 100d mummolle), jotka kotimaassa vaihdettiin. Temellä vähämmän ja mulla hieman enemmän, koska ostin 40€ kengät. Vielä pitäis olla sen verran hiluja, että päästään bussilla kentälle.

Kokonaisuutena Korean osuus matkasta on mennyt todella hyvin. Ollaan saatu treenata tarpeeksi, mitään ylimääräisiä kolhuja ei ole tullut, ruoka on ollut hyvää ja ihmiset todella vieraanvaraisia. Tästä reissusta täytyy kiittää eritoten Kalervoa, joka järjesti meille mahdollisuuden tulla Kogasin vieraaksi.

Nyt ruvetaan kaivelemaan loppuja tavaroita sängyn alta.

Täältä tähän