Eihän karhutkaan riehu kokoaikaa, ne vetää välillä puolukoita. Sunnuntai on täällä pyhitetty levolle ja suurin osa porukasta kaikkosi paikalta lauantaina treenien jälkeen. Lauantaina päästiin jo vähän sparrin makuun aamun treeneissä. Aluksi taas pelattiin palloa ja sitten otettiin puolisen tuntia kevyttä ottelua ilman panssareita. Hiukan jo jaloissa painoi viikon kova harjoittelu, ettei aivan parasta saanut irti, mutta toisaalta eipä sieltä hirveän pahasti pataankaan tullut.

Launatai illalla lähdimme Petterin opastuksella perinteiseen korealaiseen kylpylään, jotka ovat oikein mukavia rentoutumiskomplekseja. Span puolella oli erilämpöisiä altaita ja saunoja, joissa istuskeltiin ja parannettiin maailmaa. Kassalta saatiin shortsit ja paidat jotka puettiin kylvyn jälkeen ja jatkettiin alakerran oleilutilaan, josta löytyikin vaikka mitä mielenkiintoista. Oleskelutilat on yhteiset miehille ja naisille, sieltä löytyy ravintola, nettikahvila, hierojia, tv-screenejä, nukkuma huoneita ja sellaisia pieniä huoneita, joista kylmin muistutti isoa jääkaappia ja lämpimin leipäuunia. Paikka on kokonaisvaltainen rentoutumiskeskus, joka on auki 24/7 ja siellä voi olla vaikka yötä jos sieltä tuntuu. Siellä meni varmaan nelisen tuntia niin että hurahti ja lähtiessä olo oli todella raukea.

Tänään ei olla tehty mitään ihmeellisempää. Aamulla nukuttiin pitkään ja katteltiin telkkua, päivällä käytiin vähän kävelemässä läheisellä ostoskadulla, mutta mitään järkevää ostettavaa ei tarttunut mukaan.

Sitten niitä Sampon kaipaamia kaskuja:

Mikä on Savon suosituin elektroniikkavalmistaja?
    - LG (elkee)

Vanha korealainen sananlaskus: Mikä on punanen ja kirvelee pirusti?
    - Kimchi-rulla perseessä.

Sitten on paljon noita pojilta kuultuja, mutta ne ei oikein toimi suomeksi =)

Sivun vasemmassa laidassa on linkki josta löytyy jotain kuvia, yritetään päivittää hieman lisää kun saadaan teemun kännykästä kuvat ladattua koneella.