Eilen ei sitten toi netti pelittänytkään, joten jäi blogit päivittämättä. Nytkin kirjoitan yhden miekkailijan koneelta, jossa on hiukan parempi v-lani.

Eilen tosiaan piti mennä treenaamaan Puolalaisten kanssa, mutta eipä poikia näkynyt omalla treenivuorollaan. No onneksi löytyi tuttuja Kroatialaisia, jotka ystävällisesti ottivat minut mukaan treenaamaan. Olin vielä eilen illalakin ja tänään aamulla treenaamassa Kroatilaisten kanssa, joita on matkassa kolme tyttyä ja miesten -67kg Matija Santic. Puolan pojat näin ensimmäisen kerran tänään kun olin tulin pois treeneistä.  Kilpakumppaneista voisin  mainita sen verran, että mukana on ainakin Hollannin Beckers, Israilin Hovav, Kroatian Santic, joilta kaikilta on tullut joskus pataan. Sitten tietenkin aina kovat Irani, Korea, Espanja ja Turkki näyttäisivät olevan täydellä joukkueella, joten tasoa pitäisi ainakin riittää.

Kisakylänä toimii toisiaan, tämä yliopiston kampus, josta löytyy ruokalat, postit, pesulat, nettikaffelat, thai-market ja 7/11.  Kampuksen alueella on myös osa suorituspaikoista, mukaan lukien taekwondonhalli. Kampuksen alueella on läjäpäin pyöriä, jotka ovat vapaassa käytössä, tosin mitään henkilökohtaisia ne eivät ole, vaan pyörät jätetään auki pihalle ja kuka vaan voi napata siitä jos tarvitsee.


Tänään iltapäivällä on kisojen avajaiset keskustan isolla stadionilla, johon mahtuu 60 000 katsojaa. Itse Thaimaan kuningas on luvannut saapua paikalle pällistelemään meininkiä. Kuningas on aika kovan jätkän maineessa täällä ja herran kuvia löytyykin tienposkista ja kerrostalon päädyistä. Kingi täyttää tänä vuonna 80-vuotta ja universiaditkin ovat osa juhlavuoden tapahtumia.

Teemun pitäisi saapua paikalle näinä tunteina ja saa heti tuta valmentajan vastuun, koska joukkuejohtajien kokous ja arvonnat alkavat kahden tunnin päästä. Huomenna pitäis sitten olla tiedossa ensimmäisen kierroksen vastus, joten pistetään siitä sitten infoa taas tänne.