Nyt on urakka ohi meikäläisen osalta ja aika vetää yhteen päivän matsit ja muut suomailaistapahtumat.
Ensimmäisenä vastaan kinkesi kiinan poika, joka ei ollut siitä huonoimmasta päästä. Oma matsi oli alussa vähän tukkosta, mutta ottelun edetessä sain kiinalaisen rytmistä hyvin kiinni ja voitin ottelun 3-2. Toisessa matsissa jalat oli jo paljon paremmin auki ja otteet sen mukaiset, Armenia oli melkolailla vastaantulija. Ottelu päättäy 5-1, mutta osumia tuli senverran, että olisi voinut katketa ennen täyttäa ikaa. Kolmannessa matsissa tuli sitten paria astetta kovempi vastus. Iranin poika puolusti todella vahvasti omaa panssaria, josta osoituksena 3 menetettyä pistettä koko turnauksessa. Sain omasta ja Temen mielestä ihan hyviä lähtöjä, mutta aina oli Iranin jalka tai käsi panssarin välissä ja tilanne taululla oli lopussa -1 - 2, eli mulla yks koko varoitus. Iranin poika voitti koko sarjan, joten huonolle en hävinnyt. Alle -67kg sarjasta voidaan sanoa, että taso oli tosi kova, euroopanmestari  tiputettiin jo ekalla kiekalla ja muitakin EM-mitallisteja meni lakoon urakalla ekoilla kierroksilla. 

Iloisin suomalaissuoritus oli tänään Johanna Mannisen kultamitali naisten 100 metrillä, harvinaista herkkua, että suomalaiset napsii kultaa Universiadeissa päivä toisensa jälkeen. Torron Osku oli 7. miesten korkeudessa, Annamaria Maaranen 13. naisten voimistelussa ja Rami Viljamaa 12. pistooliammunnassa.

Eilen en päässytkään netti, joten laitetaan tähän vielä elisetkin kuulumiset. Illalla pidettiin mitallijätskit tyttöjen viestikullan kunniaksi, siellä katseltiin nauhalta mun kuvaama juoksu, kommenttien kera. Päivällä käytiin puntarissa ja treenaamassa, vaaka näytti 68kg kun mentiin hallille ja treeninin jälkeen siitä oli huvennut yli puolitoista kiloa. Ilta lähinnä lepäiltiin kämpillä ja yritettiin saada netti toimimaan heikoin tuloksin.

Miekkailijakämppikset lähtivät tänään kisan jälkeen Pattayalle ihmettelemään menoa, joten mulla on nyt oma kämppä huomiseen asti. Huomenna ajateltiin lähteä keskustaan viikonloppumarkkinoille shoppailemaan ja maistelmaan katukeittiöiden pöperöitä. Tiistaina koko joukkue on kutsuttu Thaimaan Suomen suurlähettilään edustusasunnolle viettämään iltaa, joten tarvitsee varmaan katsella jotain ylevämpää ylle tuolta torilta.