Nyt ollaan sitten vaihdettu toiselle puolella merta.

Tiistaina lähdettiin kahden maissa Kogasin kämpiltä kohti lentokenttää, seitsämän jälkeen paikallista aikaa oltiin perillä Pekingissä. Muu suomen joukkue oli tullut paikalle jo aamulla, joten meille oli järkätty oma kyyti kentältä hotellille. Hotelli on tälläinen kylpyläsysteemi, missä on monta eri hotelli ja paljon jotain liotusaltaita. Rakennusten välillä kulkee monorail, jolla voi matkata rakennuksesta toiseen jos ei jalat kanna. Aamupala on jo koreasta tuttua riisisettiä plus jotain höyrytettyä pullaa, no on siellä ihan leipääkin, mutta leikkeleen kyllä puuttuu täysin. Hotelli on suhteellisen mukava, kaikista huoneista löytyy tietokoneet, tosin aika hitaat sellaiset, joten lyötiin piuha tähän läppärin persiisiin. Ilmeisesti tuo 4000km pitkä palomuuri tuolla reunalla blockaa osan liikenteestä, koska ainakaan wikipedian sivuille ei ole täältä käsin asiaa. Osa porukasta ehtikin jo käydä eilen muurilla ihmettelemässä turistien paljoutta, mutta jätin suosiolla sen reissun väliin. Olivat piipahtaneet myös silkkimarkkinoilta, josta Temelle tarttui Golfbäki matkaan, nyt ollaan katseltu koska greencard kurssit alkaa.

Alhaalla on treeni paikat, jossa käytiin eilen pari kertaa jumppaamassa ja vielä tänään kertaalleen ottamassa hiki pintaa. Punnitus meni heittämällä läpi, on tossa parin viikon leirillä vähän kilot karisseet.

 Tänään oli aamupäivällä arvonnat, eikä se mennyt meikäläisen osalta taaskaan ihan putkeen. Korea tulee vastaan ekalla kierroksella, Kogasin poikia, tosin ei ollut viimeviikkoina treenamassa meidän kanssa kun viettivät sen ajan maajoukkueleirillä. Jokatapauksessa kova on vastus, viime kisoista MM-hopeeta taskussa ja Olympialaisista pronssia, että ei mitään eilisenteeren poikia. Eipä tarvitse miettiä lataako kaikki ekaan matsiin. Youtubesta kyttäiltiin vähän kaverin aikaisempia matseja, joten taktiikat on puitu huomista varten.

Huomenna on muista suomalaisista kehissä Mari ja Mia. Marin vastus taisi olla Ranskan-Guinea ja Mian eka Dominikaaninen tasavalta. Temellä on matsit maanantaina ja sillä on vastassa Saudi-arabia.