Eilen oli kohtuullisen normipäivä. Aamulla klo 08.00 soi kello, 9.30 alkoi treenit, puoleltapäivin kämpille syömään, kolmeksi takas salille, 17:30 taas ruokaa, sitten illalla telkusta Harry Potter ja silmät kiinni leffan jälkeen. Eiliset treenit tuntui jo fyysisesti  hieman kevyemmiltä kun oli saanut päivän levähtää. Takareisi hieman vihoitteli eilen, ilmeisesti uskomaton jumi oli hävinnyt jaloista ja pienet venähtymät alkoivat tuntua.

Tänään oli hieman kevyempi jumppa. Aamulla pelaittiin pingistä tunnin verran, yllättäen aasialaiset pisti meitä pataan aika huolella ( kun tulevat suomeen niin laitetaan hiihtokisat pystyyn, saakeli vieköön ). Varsinainen treeni vedettiin juoksumatolla, kolme kilometrin rutistusta 12, 14 ja 16 km/h kolmen minuutin palautuksilla. Iltapäivällä olen yrittänyt tutustua Matlab-ohjelmaan, joka pitäisi jotenkin hallita kesäduunissa, Heiniö on lueskellut Nykyajan Filosofiaa ( Yllättävä valinta insinööriltä).

Tänään illalla/yöllä olisi tarkoitus lähteä shoppailemaan johonkin isoon ostoskeskukseen. Juhani selitti, että he tapaa käydä siellä öisin, arvelimme että kaveri vaan sekottaa englanniksi illan ja yön ja tarkoittaa iltaa, mutta kun tiedustelimma asiaa vähän lisää ilmeni, että ostoskeskus on auki neljään asti yöllä. Yöllä siellä on kuulemma vähemmän ryysistä. Päiväkäskyssä kerrottiin, että  huomenna lähdetään treenien jälkeen koko porukalla syömään.

Sampolle: Taitaa olla Ameriikassa ne pitkätissiset naiset ( ainakin polviin asti, eikä ollut edes kyykyssä)

Kimille: Eilen oli kamera mukana treeneissä, mutta ei muistunut mieleen ottaa kuvia. Täytyy yrittää  huomenna muistaa näppästä pari kuvaa pitkästä päädystä.

Pekalle ja Liisalla terveisiä takas, muttei samoja.